Starclass Hosting Starclass Hosting
Leenderweg 221
5643 AH Eindhoven
040 - 29 39 222
onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
e-mail administratie
e-mail sales
gebruikersnaam
wachtwoord
home pakketten domeinnamen helpdesk contact over Starclass Hosting

Over ons


Starclass Hosting verzorgt de hosting van websites. Wij richten ons specifiek op virtual hosting, waarbij we een zeer compleet pakket aanbieden voor een hele redelijke prijs.

Produkt

Over ons produkt kunnen we kort zijn: we richten ons op hosting van websites op een Windows platform. Hierbij lopen de diensten uiteen van eenvoudige hosting tot de meer uitgebreide vormen van hosting met allerlei extra opties. Hierbij staat de kwaliteit van de geleverde diensten voorop terwijl we tegelijkertijd prijsbewust zijn. Onderdeel van onze kwaliteits- en prijsstrategie is de samenwerking met verschillende partners.

Netwerk

De basis van alle onze internetdiensten is een zeer betrouwbaar netwerk. Dit staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige en ook zeer snelle verbinding met het internet.


Servers

We maken gebruik van HP storage en SuperMicro servers. Deze systemen worden uitgebreid gemonitord en stellen ons proactief op de hoogte van falende hardware zodat we tijdig kunnen ingrijpen. We passen bewezen technologie toe zodat we niet voor verrassingen komen te staan.


100% SSD opslag

Onze webservers maken gebruik van razendsnelle SSD opslag. SSD preseert veel beter dan een traditionele harddisk vanwege de lage latency / korte zoektijd, en het ontbreken van bewegende delen.

SSD's worden meestal alleen ingezet voor caching. Echter, wij hebben er voor gekozen om SSD in te zetten als primair opslagmedium. Hierdoor is niet alleen 'veelgebruikte' data snel beschikbaar, maar al je data op de VPS.


Prijsbewust

We bereiken een zeer gunstige prijsstelling van onze produkten doordat we scherp inkopen en bulk-kortingen bedingen bij onze partners. Deze kortingen vertalen zich direct terug in een scherpe prijs voor onze klanten.

Partners

Voor het realiseren van hosting met een optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs werkt Starclass Hosting samen met een aantal partners.

Controleer hier of uw domein-
naam nog beschikbaar is:

.
Bekijk alle tarieven


Starclass Voordelen

Uitstekende webhosting voor een betaalbare prijs!

Webhosting voor webdesigners met en zonder ervaring!

ASP, MySQL, PHP, Perl en .NET

Veel keuze in hostingpakketten

Verzorgde en complete webmail
U kunt veel zelf instellen met ons uitgebreide regelpaneel
Personeel met veel ervaring
Betrouwbaar & snel netwerk
Overzichtelijke statistieken
Up-to-date hardware & software

Nieuwe domein-extensies


Regelmatig komen er nieuwe domein-extensies bij die wij voor u kunnen registreren. Nieuw deze maand zijn: .ae , .sk, .gr, .ro, .lt, .hu en .si.

En staat de gewenste extensie niet in de lijst? Wellicht kunnen wij die toch voor u reserveren!

Registreer nu uw domeinnaam.

disclaimerprivacy verklaring
Registrant Rights and Responsibilities