Starclass Hosting Starclass Hosting
Leenderweg 221
5643 AH Eindhoven
040 - 29 39 222
onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
e-mail administratie
e-mail sales
gebruikersnaam
wachtwoord
home pakketten domeinnamen helpdesk contact over Starclass Hosting

Over ons


Starclass Hosting verzorgt de hosting van websites. Wij richten ons specifiek op virtual hosting, waarbij we een zeer compleet pakket aanbieden voor een hele redelijke prijs.

Produkt

Over ons produkt kunnen we kort zijn: we richten ons op hosting van websites op een Windows platform. Hierbij lopen de diensten uiteen van eenvoudige hosting tot de meer uitgebreide vormen van hosting met allerlei extra opties. Hierbij staat de kwaliteit van de geleverde diensten voorop terwijl we tegelijkertijd prijsbewust zijn. Onderdeel van onze kwaliteits- en prijsstrategie is de samenwerking met verschillende partners.

Netwerk

De basis van alle onze internetdiensten is een zeer betrouwbaar netwerk. Dit staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige en ook zeer snelle verbinding met het internet.


Servers

We maken gebruik van HP storage en SuperMicro servers. Deze systemen worden uitgebreid gemonitord en stellen ons proactief op de hoogte van falende hardware zodat we tijdig kunnen ingrijpen. We passen bewezen technologie toe zodat we niet voor verrassingen komen te staan.


100% SSD opslag

Onze webservers maken gebruik van razendsnelle SSD opslag. SSD preseert veel beter dan een traditionele harddisk vanwege de lage latency / korte zoektijd, en het ontbreken van bewegende delen.

SSD's worden meestal alleen ingezet voor caching. Echter, wij hebben er voor gekozen om SSD in te zetten als primair opslagmedium. Hierdoor is niet alleen 'veelgebruikte' data snel beschikbaar, maar al je data op de VPS.


Prijsbewust

We bereiken een zeer gunstige prijsstelling van onze produkten doordat we scherp inkopen en bulk-kortingen bedingen bij onze partners. Deze kortingen vertalen zich direct terug in een scherpe prijs voor onze klanten.

Partners

Voor het realiseren van hosting met een optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs werkt Starclass Hosting samen met een aantal partners.

Controleer hier of uw domein-
naam nog beschikbaar is:

.
Bekijk alle tarieven


Starclass Voordelen

Snelle en professionele service

Webhosting voor webdesigners met en zonder ervaring!

Gratis .nl, .eu, .com of .info domeinnaam bij een pakket

Uitstekende webhosting voor een betaalbare prijs!

Verzorgde en complete webmail
Veel keuze in hostingpakketten
Personeel met veel ervaring
Hosting die goed én goedkoop is
Betrouwbaar & snel netwerk
Dagelijkse backup

Een extra domeinnaam


Wist u dat u heel eenvoudig vanaf slechts € 15,00 p/jr een extra domeinnaam kunt bestellen voor uw bestaande website?

Stel u heeft een detacherings-bureau. Dan kunt u naast uw normale domeinnaam ook bereikbaar zijn onder een tweede domeinnaam, zoals bijvoorbeeld: www.technische-experts.nl.

disclaimerprivacy verklaring
Registrant Rights and Responsibilities